SNAGA PRIRODE
naslovna  vulkan kapsule snaga prirode
 rec seksologa distribucija pisite nam kupovina kontakt
 

ZAŠTO JE VULKAN NAJKVALITETNIJI PROIZVOD ZA POTENCIJU?!

VULKAN je afrodizijak iz prirode u njemu leže čari seksualizma, navodimo lekoviti sadržaj njegovih biljaka koje pomažu u lečenju problema potencije kod suvog i otežanog kontakta partnera.


VULKAN SADRŽI LEKOVITE BILJKE IZ NETAKNUTE PRIRODE

Hmelj je poznat kao izvor vitamina, minerala, ali i drugih korisnih sastojaka, jer pomaže potenciji.

Matičnjak je odlično lekovito sredstvo za prevazilaženje stresnih situacija, ova biljka je izvanredno sredstvo za sva srčana oboljenja, jer jača cirkulaciju, jača srce, a uz to i čisti krv. Matičnjak se preporučuje u lečenju smetnji u potenciji, menstruaciji, grčevima, koji su povezani sa menstruacijom, zatim, kod nadutosti testisa jer deluje lekovito.

 


Suvi ekstrakt origana ima mnoštvo sastojaka, među ostalim esencijalna ulja timol i karvakrol, flavonoide ( antioksidanse ), ruzmarinsku kiselinu, vitamine A i C i brojne minerale.


Najznačajniji nosioci antimikrobnog delovanja origana su fenol i karvakrol. To su fenolni spojevi koji su po svojim antiseptičkim svojstvima 26 puta jači od sintetičkih antiseptika. Laboratorijska istraživanja su pokazala delotvornost protiv različitih mikroorganizama u urigenitalnom kanalu, od bakterija, preko gljivica parazita i virusa, ovu biljku čini jakom. U laboratorijskim uslovima stručnjaci su otkrili da origano u potpunosti ubija kolonije tridesetak vrsta bakterija. Takođe je dokazano da origano deluje i na gljivicu Candidu albicans koja nagriza seme spermatozoida i time smanjuje sistem steriliteta.

 
Ginko biloba je najstarija biljka na Zemlji, vekovima se koristi u staroj kineskoj medicini. Ima snažno antioksidantno dejstvo, prvenstveno zbog visoke koncentracije flavonoida. Aktivni sastojci ginko bilobe su flavonski glukozidi, ginkolidi i bilobaidi. Ginko flavonski glikozidi pripadaju bioflovonoidima i u prvom redu su zaslužni za antioksidantnu i antiagregacionu aktivnost ove biljke... Ekstrakt ginka ima jako antioksidativno dejstvo, značajno smanjuje oksidaciju masti u krvnim sudovima i sprečava oštećenja nervnih ćelija koja nastaju pod dejstvom oksidativnog stresa. Poboljšava protok krvi u penisu kroz kapilare genitalija i na taj način povećava potenciju. Ginko poboljšava cirkulaciju "razređivanjem" krvi i "stezanjem" glatkih mišića oko krvnih sudova penisa čime jača penis.  
 
  ZA SNAGU MUŠKARCA
eu flag The
Best of
Europe
Naslovna| Vulkan Kapsule | Snaga Prirode | Reč seksologa

Distribucija | Pišite Nam | Kupovina | Kontakt

Copyright © 2012-2017, zadržava sva autorska prava
AVALA PHARM d.o.o.